Frequently Asked Questions

Hieronder vind je een aantal vragen en antwoorden. Contacteer mij zeker mocht je toch nog een andere vraag hebben.

Coaching gaat voornamelijk over verandering: je emotionele intelligentie en bewustwording vergroten. Jij bepaalt wat er besproken wordt. Coaching brengt jouw onderwerp in de bewustwording, exploreert de context van wat er gebeurt, identificeert grenzen en actiestappen, zodat je een actieplan maakt dat tijdsgebonden is en kan uitgevoerd worden.

Een gemiddeld coachtraject duurt 6 tot 8 sessies. Soms wat meer, soms wat minder. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Wij praten met z’n tweeën over jouw vraag en de dingen die je nauw aan het hart liggen. Het spreekt dan ook vanzelf dat alles wat we bespreken tijdens de sessies strikt vertrouwelijk is. Buiten het respect voor jou en je vraag, houd ik mij aan de gedragsregels van de internationale coaching federatie (ICF).

Het mooie aan investeren in jezelf, is dat het zich op zoveel manieren terugbetaalt. Voor plezier in je eigen leven, voor innerlijke rust, voor inspiratie en nieuwe plannen. Te doen wat echt bij je past. En om dat wat niet meer werkt, los te laten. Om jezelf meer te gunnen en van jezelf te houden.

Via overschrijving tot 7 dagen voor aanvang

Een psycholoog begeleidt iemand met emotionele problemen.

Een coach begeleidt je vanuit het hier en nu en naar de toekomst toe met vragen die je hebt over je werk en je leven. Als coach daag ik je uit aan de hand van vraagstelling of methodieken zodat je je eigen oplossingen kan vinden voor situaties waar je tegenaan loopt en/of om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Nee, zeker niet! Door middel van verschillende gesprekstechnieken en oefeningen help ik je om je situatie helder te krijgen. Dat is belangrijk om te begrijpen wat er in een situatie gebeurt en welke rol jij hierin speelt. Want alleen als je dat kan zien en begrijpt, kan je er iets mee doen.